Mit liv

Pinligt: Er det din?

Af Læserhistorie 8. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den uheldige pige har helt sikkert lært, at hun skal gemme sine private ting, inden hun inviterer hele klassen på besøg.

Jeg er en pige på 15 år, og en dag holdt jeg pyjamas-party for hele min klasse. Mine veninder og jeg sad og spillede kort, og det var mega hyggeligt! Men pludselig kunne vi høre alle drengene grine ovenpå. Så vi gik op for at se, hvad de lavede...

Vi åbnede døren ind til mit værelse, og så så vi drengene stå i en kreds rundt om Jonathan (han er for øvrigt en af de lækre - hvis I ved hvad jeg mener?) Han havde taget min g-streng og bh udenpå tøjet, men det værste af hele var, at han stod og legede, at han proppede min dildo op i enden - mens han sagde orgasmelyde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da de så mig, begyndte de at flække af grin og spurgte, om det var min? Jeg begravede bare mit ansigt i hænderne og løb ned i stuen. Det var det PINLIGESTE i HELE mit liv!

Kærlig hilsen pigen, der nu gemmer sine ting, når klassen kommer!

Læs også:
Flashede til fest
Tissede for åben dør
Pigen, der slog prutter

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste