Mit liv

Pinligt – Drengene legede med mine trusser

Af Redaktionen 16. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for pigen, der skulle hente sin g-streng i drengenes omklædning, hvor alle drengene legede med den!

Det var kort efter sommerferien efter en gymnastiktime. Pigerne klædte om og snakkede om puberteten og andre ting, vi ikke snakker offentligt om.

Pludselig var der nogle af pigerne, der tog tøj fra andre, og begyndte at smide med det i omklædningsrummet. Men så var der en, som fik en bedre idé: "Lad os smide nogle trusser ud på gangen".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var selvfølgelig mig, det gik ud over, så de tog min g-streng, mens jeg var i bad, åbnede døren ind til drengeomklædningsrummet og kastede dem derind.

Da jeg blev færdig med mit bad, kunne jeg ikke finde mine trusser, så jeg spurgte de andre, og de fortalte det hele. Så tog jeg tøj på uden trusser, og bankede forsigtig på hos drengene. Der blev åbnet med det samme, og alle drenge var færdige - de sad bare og legede med MINE trusser.

"Øh.. må jeg få mine.. mine", jeg pegede på mine trusser, og de sagde: "Din g-streng?" Pludselig fløj der en g-streng lige i hovedet på mig, og så begyndte drengene at grine. Det var SÅ pinligt!!!

Hilsen pigen, der altid tager et bad derhjemme

Læs også:
Pinligt - Taget med trusserne nede
Pinligt - Lillebror afslørede pels for neden
Pinligt - Kom til at smide tøjet over Skype

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste