Mit liv

Pinligt: Døren, der gik op

Af Læserhistorie 4. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, som om det ikke var pinligt nok første gang...

Mig og min veninde skulle engang i storcenter sammen, og der var vi så inde en hel dag og havde det mega hyggeligt. På et tidspunkt skulle jeg virkelig tisse, så vi gik hen til toiletterne, og der var en laaang kø ude foran både herre- og dametoilettet. Så vi gik ind på et handicap wc.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For at låse døren derind til, skulle man trykke på en knap, og den samme knap skulle man trykke på for at åbne døren igen. Lige da jeg havde sat mig, kom min veninde til at læne sig op ad knappen, så døren åbnede. I ren panik rejste jeg mig og stillede mig op ad muren, så man ikke kunne se mig så godt.

Da vi endelig havde fået døren lukket, og jeg havde sat mig ned åbnede døren igen, og traditionen tro stod der SELVFØLGELIG en herrelækker dreng ude foran og gloede ind! Min veninde flækkede af grin og sagde, at vi nok hellere skulle finde et andet toilet, og det var jeg helt enig i!

Da vi prøvede at liste os ud, stod hele køen og kiggede underligt. Pinligt!

Knus fra pigen, som fra nu af ikke har noget imod toiletkøer, og sagtens kan vente!

Læs også:
Pinlig pigesnak
Pinlig shoppetur
Pinlig oplevelse i toget

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste