Mit liv

Pinligt: Det var ikke en skraldespand

Af Læserhistorie 25. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Husk lige at tjekke, hvor du smider dit tyggegummi ud! Ellers kan det blive utrolig pinligt!

Mine forældre, min veninde og jeg skulle ud og tjekke en efterskole ud på "Efterskolernes dag". Vi blev vist rundt på skolen, og så skulle vi på et tidspunkt ned i deres køkken og smage på noget mad. Både min veninde og jeg havde tyggegummi i munden, og det skulle vi selvfølgelig af med først.

Min veninde gik hen til en spand, som lignede en skraldespand. Hun tog låget af, kiggede ned i den og opdagede, at det ikke var en skraldespand, men at den var fuld af sukker. Så hun gik tilbage til bordet, vi sad ved, uden at smide tyggegummiet ud.

På vej hen til bordet gik hun forbi mig, fordi jeg også var på vej hen til spanden. Hun sagde lige så stille til mig, at det ikke var en skraldespand, men at der var sukker i. Men jeg hørte det ikke, så jeg gik bare hen til spanden, tog låget af og smed mit tyggegummi derned uden at kigge i den.

Da jeg kom tilbage til bordet, sad min veninde og grinede af mig, og hun fortalte mig det hele. Jeg blev vildt flov, og mine forældre og nogle andre (som vi ikke kendte, men som også sad ved bordet) begyndte at grine, da de hørte, hvad min veninde lige havde sagt til mig.

Vi snakkede om det hele vejen hjem, og det bliver i hvert fald ikke dén efterskole, jeg skal gå på!

Hilsen tyggegummi-pigen og hendes veninde, der bare slugte sit tyggegummi!

Læs også:
Pinligt: Toiletpapiret hang fast
Pinligt: Min lillesøsters bh
Pinlig scoreferie

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste