Mit liv

Pinligt: Chokolade i bøjlen!

Af Læserhistorie 20. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der bare gerne ville imponere den søde dreng!

Jeg har været vild med en dreng i årevis, virkelig i årevis! Jeg havde skrevet lidt med ham på Facebook, men ellers havde jeg ikke rigtig snakket med ham. Det skal lige siges, at jeg går i syvende klasse og han går i niende klasse.

Det var spisefrikvarter, og jeg sad i kantinen sammen med nogle fra min klasse. Pludselig kom Jonas (altså den dreng jeg var vildt forelsket i) gående lige forbi mig, og jeg lavede mit bedste smil og smilede helt vildt til ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han kiggede underligt på mig og begyndte at smågrine, og jeg kiggede forvirret på ham. Da han var gået forbi, forstod jeg ingenting, og jeg løb ud på toilettet og kiggede mig selv i spejlet. Nej, der var ikke noget galt med mit hår eller mine øjne, men så opdagede jeg, at hele min bøjle var fuld af chokolade! Jeg havde spist en chokoladebolle til morgenmad, og så sad alt chokoladen i min bøjle!

Det var simpelthen så pinligt! Har aldrig prøvet noget lignende!

Hilsen hende, der aldrig spiser chokoladeboller igen!

Læs også:
Pinligt: Er det din?
Pinligt: Jeg gik ind i glasruden
Pinligt: "Vi har altså lukket"

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste