Mit liv

Pinligt - bikinien fløj af

Af Redaktionen 10. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, hvor pinligt for pigen, der var på første date, da hun blev ufrivilligt topløs.

Jeg havde skrevet en del med en rigtig sød fyr, og vi blev enige om, at det var på tide at mødes og lære hinanden lidt bedre at kende. Vi tog i Djurs Sommerland, men da vejret var rigtig varmt den dag, tog vi et smut ind i badelandet.

Det var rigtig hyggeligt, og vi havde fjollet lidt hele dagen, så selvfølgelig skulle vi også rutsje om kap. Han kom først ned og stod og ventede på mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der skal i forvejen ikke meget til, at min bikini flyver op, men da jeg var så opsat på at komme først, tænkte jeg ikke over at holde den nede, da jeg ramte vandet. Så den fløj op!

Jeg skyndte mig at trække den ned igen, men det var for sent. Der var flere mennesker omkring, der havde set mig og mine patter - ikke mindst den søde fyr, som jeg var på første date med.

Resten af dagen var det ret akavet, og han kunne ikke kigge mig i øjnene. Vi har ikke skrevet eller snakket sammen siden.

Læs også:
Pinligt - Taget med trusserne nede
Pinligt - Lillebror afslørede pels for neden
Pinligt - Kom til at smide tøjet over Skype

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.