Mit liv

Pinligt – Afsløret på mobilen

Af Redaktionen 13. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for pigen, som blev afsløret i at skrive, at hun elskede den søde fyr!

Min veninde havde taget min telefon og sad og legede lidt med den. Hun gik blandt andet ind på oversætterprogrammet på min mobil. Som min veninde vidste hun selvfølgelig, at jeg var rigtig vild med en dreng fra min klasse, og derfor begyndte hun at skrive "Jeg elsker (hans navn)" og oversatte det til alle mulige sprog. Jeg grinede bare og glemte det hurtigt igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et par dage efter i skolen skulle ham, jeg var vild med, selvfølgelig lige sidde og kigge på min mobil. Og af en eller anden grund gik han ind på det der oversætterprogram! Og der kan man også se, hvad man har skrevet tidligere! Det var sååååå pinligt. Især fordi at det ikke kun var ham, der så på, men også fem andre fra min klasse.

Min veninde tog den hurtigt fra ham og sagde, at det ikke var ham, men bare en hun kendte. Alligevel kunne man mærke, at ingen rigtig troede på hende. De pinligste sekunder i HELE mit liv!

Hilsen pigen, der aldrig mere låner sin mobil til ham hun er vild med!

Læs også:
Pinligt - Fandt glidecreme hos moster
Pinligt - Tissede ud over sig selv
Pinligt - Sendte sms til den forkerte

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste