Mit liv

Pinligt: Afsløret i et crush

Af Læserhistorie 2. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Næste gang du fjoller rundt med din veninde, så husk lige at fjerne alle spor efter jer. Ellers kan det ende pinligt, når forældrene kommer hjem.

Jeg var hjemme hos min veninde, og jeg havde selvfølgelig taget en masse cd'er med fra vores yndlingsband. Vi var alene hjemme, så vi satte en cd på, skruede højt op og dansede så bare fuldstændig vildt rundt i huset.

Vi er temmelig vilde med én fra bandet, så vi fandt et billede af ham og fik det op på fjernsynet. Og så gik vi ellers og skabte os helt vildt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pludselig kom min venindes far, stedmor og to brødre hjem. Vi skyndte os at slukke for musikken, inden de kom ind i huset, men ingen af os tænkte på billedet på fjernsynet.

Hendes stedmor kom ind i stuen, sagde lige hej og kiggede så på billedet på fjernsynet. "Hvem er det?", spurgte hun og min veninde skyndte sig bare at sige, at det var en eller anden tilfældig dreng vi fandt på internettet. Vi fik efterfølgende slukket for fjernsynet, og så flækkede vi af grin. Det var bare så pinligt!

Knus fra pigen, der fra nu af husker at fjerne alle beviser.

Læs også:
Pinligt: Afsløret i kysseleg
Pinligt: Så fætteren på toilettet
Pinligt: Min lillesøsters bh

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.