Mit liv

Pinlig video

Af 0 19. januar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs om Annes pinlige forelskelse.

Kære Vi Unge!

Jeg havde to drenge fra min klasse på besøg en fredag efter skole. Jeg kalder drengene Jakob og Hans. Jeg var vild med Jakobs storebror. Jeg havde min computer stående tændt på skrivebordet, og så sætter Hans sig derhen og begynder at se de film, jeg havde liggende. Der havde jeg så en film, jeg havde lavet om Jakobs storebror. Den så Hans så, og vidste selvfølgelig, det var Jakobs storebror, og ville så sige det til Jakob. Jeg sagde, at det skulle han ikke og blev helt flov.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hans insisterede på at fortælle det og til sidst gav jeg op. Jeg satte mig hen i sengen med hovedet gravet ned i en pude, mens Hans viste Jakob filmen. Bagefter grinede de bare helt vildt, og jeg synes bare, at det var så pinligt, at "lillebroderen" havde fundet ud af det, og som om det ikke var nok…

Et par dage senere tog jeg ned for at se en fodboldkamp nede på stadion. Der var Jakob, Hans og en masse andre deriblandt Jakobs storebror og så selvfølgelig ALLE hans nære venner. Efter kampen gik Jakobs storebror og hans venner op i fritidshuset og sad og snakkede. Jakob, Hans, mine andre venner og jeg sad udenfor og kiggede lidt. Så gik en af mine veninder og jeg op ovenpå og "udspionerede" ham, som jeg kunne lide.

Vi står så ude i gangen, fordi jeg ikke turde gå ind til dem. Så kommer en af Jakobs storebrors veninder løbende ud, helt rød i hovedet af grin og spørger, om jeg kan lide "ham"? Jeg bliver helt vildt pinlig over det, farer sammen, og spørger nervøst: "Hvor ved du det fra? Åh nej, jeg må hjem. "Derefter skyndte jeg mig nedenunder til de andre og spurgte, hvem der havde sagt det, men ingen af dem havde sagt noget. Jeg går nervøst rundt nedenunder, nærmest i chok og så kommer alle hans venner og ham så ned og går hen til deres cykler. De kigger selvfølgelig helt vildt hen på mig, totalt pinligt!! De går op til deres cykler og skal til at cykle hjemad. Jeg står sammen med min veninde og prøver lidt at gemme mig bag hende. De andre cykler så, men "han" holder sig lidt bagved de andre og cykler lidt langsommere, mens han kigger hen på mig. Det var bare SÅ pinligt!

Jeg kunne ikke forstå, hvordan han kunne have fundet ud af det, når ingen havde sagt det til ham? Men så om aftenen, da jeg stadig var en smule oppe at køre over det, får jeg så en besked fra min veninde. Hun havde så fået at vide af Jakob, at Jakobs storebror selv havde fundet ud af, at jeg kunne lide ham!! Nej nej nej, det gjorde det bare lige dobbelt så pinligt, lige som jeg troede, det ikke kunne blive mere pinligt!!!!

Hilsen hende der er nem at gennemskue!

Anne, 14 år

MestLæste