Mit liv

Pinlig vandrutsjebane-tur

Af Læserhistorie 28. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der havde valgt den forkerte bikini, da hun skulle i badeland.

Min pinlige historie skete, da jeg var på badeferie i Tyskland med min familie. Min fætter, kusine, søster og jeg var gået i badeland uden vores forældre, og vi ville starte med den vildeste rutsjebane: en gul, kort rutsjebane med en stigning på cirka 45 grader.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nå, men den så da sjov ud, og vi satte os op og kørte om kap, så det gik pænt stærkt. Da jeg ramte vandet, fløj min bikini af, uden at jeg opdagede det. Jeg svømmede bare videre, og da vandet ikke var andet end 90 centimeter dybt, rejste jeg mig hurtigt op.

Da jeg havde stået op i cirka fem sekunder, opdagede jeg, at min bikini lå og flød ved siden af mig. Jeg skyndte mig at tage den på igen og håbede, at ingen havde set det. Men bag ved mig kunne jeg bare høre en masse, der grinte af mig. Det var SÅ pinligt! Men jeg grinte bare med.

Lidt senere, den samme dag, var vi igen i badeland. Denne gang havde jeg en anden bikini på, hvor badebukserne var lidt store. Jeg svømmede rundt i et stort bassin, og de andre gik bag ved mig. For at være lidt sej, ville jeg lige springe over en snor, der lå i vandet, men da jeg sprang, faldt mine badebukser ned til knæene. Det havde min søster og en masse andre, som jeg ikke kendte, set, og de var alle sammen flade af grin. Jeg blev helt rød i hovedet og skyndte mig at tage dem op igen.

Kærlig hilsen hende, der fra nu af altid tager badetøj på, som passer!

Læs også:
Pinligt: jeg blødte igennem
Bikinien, der gik op
Pinligt: Jeg væltede hegnet

Fortæl din pinlige historie
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste