Mit liv

Pinlig scoreferie

Af Læserhistorie 21. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for de to kusiner, der bare gerne ville score den søde tjener på ferien til Mallorca.

Min kusine og jeg var på Mallorca i en uge med vores bedsteforældre, og vi havde aftalt, at det skulle være den ultimative scoreferie.

Allerede den første dag faldt vi i snak med en megalækker tjener, og i løbet af de næste dage fik vi papirhjerter, hans Facebook og en aftale med ham. Han havde fri ved frokosttid, og så ville han møde os ude foran hotellets restaurant.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Min kusine og jeg gik og drak en slush-ice, lige inden vi skulle mødes med ham, og vi fandt på, at jeg skulle forskrække ham, når han kom ud for at møde os.

Jeg gemte mig i en busk, og da han kom ud, sprang jeg frem. Nu var det bare lige sådan, at mine bikinitrusser kunne bindes i siden, og de sad selvfølgelig fast i en gren. Så da jeg sprang frem, hang de nede om knæene på mig.

Min kusine flækkede af grin og glemte helt at kigge efter sin slush-ice, som hun kom til at hælde ned i tjenerens åbenbart næsten nye sko. Han blev rasende, og hele den fyldte restaurant grinede bag glasvinduet. De havde selvfølgelig set det hele.

Hilsen de to piger, som venter nogle år med at tage til Mallorca igen!

Læs også:
Pinligt: Vi har altså lukket
Pinligt: Døren, der gik op
Pinligt: Jeg gik ind i glasruden

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste