Mit liv

Pinlig oplevelse i offentlig omklædning

Af Læserhistorie 25. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor uheldigt, at pigen ikke lige havde nogle mønter på sig..

Jeg var sammen med nogle veninder, og vi sad og ventede på nogle venner, der skulle komme med færgen. Jeg havde et par shorts og et par strømpebukser indenunder, men det var en varm sommerdag og jeg svedte virkelig meget, så jeg gik ud på toilettet for at tage mine strømpebukser af.

Da jeg kom ind, så jeg, at der stod en rengøringsvogn, så der var nogen inde for at gøre rent på det andet toilet. Det kostede penge at komme på toilettet, så jeg stod bare og skiftede ude på gangen og håbede, at der ikke ville komme nogen forbi imens.

Desværre kom rengøringsMANDEN ud, da jeg stod halvt nøgen og der stod vi sådan lidt og kiggede på hindanden. Han spurte, om jeg ville låne en mønt til at komme på toilettet, og det fik jeg så. Jeg gjorde mig færdig og kom ud til mine veninder, der stod og ventede på mig.

Det var bare vildt pinligt, at han så mig halvnøgen, og det værste er, at jeg stadig ser ham på stationen - og jeg synes han kigger lidt mærkeligt på mig.

Hilsen hende, som aldrig skifter ude på offentlige toiletter igen..

Læs også:
Tak for mad!!!
Den røde matematiktime
Se dig for!

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere