Mit liv

Pinlig klatretur

Af 0 19. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det pinligt, når der kommer en prut på et meget uheldigt tidspunkt!

Vi havde frikvarter i skolen, og jeg var sammen med mine to bedste veninder og to megalækre drenge. Det skal lige siges, at jeg var ret lun på ham den ene, og jeg havde hørt, at han også var lidt lun på mig!

Jeg var lidt nervøs, fordi jeg gik ved siden af ham, jeg var vild med. Min veninde gik og svingede med sine nøgler, og pludselig røg de ud af hånden på hende og landede oppe i et træ.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ingen af mine veninder ville klatre op i træet, så de spurgte mig, om jeg ville klatre op efter nøglerne. Jeg er ikke ret god til at klatre, så jeg sagde, at jeg ikke havde sko på til det.

Drengene grinte og sagde, at jeg ikke kunne finde ud af at klatre, så jeg valgte alligevel at klatre op efter nøglerne, fordi jeg ville vise mig lidt for ham, jeg kan lide.

[faktaBox]Jeg var endelig helt oppe i træet, hvor nøglerne var og fik kastet dem ned til min veninde. Jeg begyndte at kravle ned igen, da min fod sad fast. Ham jeg var vild med kom hen for at hjælpe mig ned. Han holdte mig rundt om livet, og da jeg endelig kom fri, sprang jeg ned. Og så skete det pinlige! Jeg kom jeg til at slå en meget høj prut lige i hovedet på ham! Jeg blev så flov, at jeg pjækkede fra næste time.

Knus og kram fra pigen, som aldrig mere klatrer i træer