pinlig historie
Mit liv

Pinlig historie: Akavet oplevelse i mændenes omklædningsrum

Af Redaktionen 8. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan godt forstå, at pigen blev ret pinligt berørt, da det her skete for hende. Læs en pinlig historie her!

For nogle år siden var jeg i Spanien med min familie. Vi skulle i svømmehallen, men min mor var dårlig, så det var kun mig, min bror og min far. Da vi kom derover, sagde damen, der stod og solgte billetter, at man ikke kunne klæde om selv, hvis man var under 10 år. Dengang var jeg kun 9 år, så jeg måtte altså ikke gå ind selv. Min far tog mig så med ind i mændenes omklædningsrum.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Pinlig historie: Overraskede venindes far på wc

Da jeg havde klædt om, kunne jeg pludselig ikke se min far. Jeg vendte mig så rundt for at se, hvor han var, men lige ved siden af mig stod en nøgen mand, og mit ansigt var lige i højde med hans nedre dele! Jeg skyndte mig ud i svømmehallen til min bror. Det er det klammeste og mest pinlige, jeg nogensinde har oplevet ...

Hilsen pigen

Herunder kan du læse om stjernernes pinlige forældre!

Stjernernespinligeforældre

Liam Hemsworths mor var faktisk også hans lærer i seksualundervisning i skolen. Det var så pinligt for ham at høre sin mor tale om sex, at han tit forlod hendes timer, selvom kun halvdelen af tiden var gået. Engang blev det endda ekstra-akavet for stakkels Liam: - Engang gav hun os de her kort med forskellige kønssygdomme, og så skulle man rejse sig og fortælle om sit kort, og hun valgte selvfølgelig mig ud af alle i hele klassen. Det var sådan lidt: ”Nå, men jeg har så klamydia. Tak skal du have, mor. God time.”
Miley Cyrus Miley Cyrus’ mor, Tish Cyrus, har det med at gøre sin datter pinligt berørt som i tweetet her, hvor Tish blærer sig med sin datters succes. Men det er ikke den eneste gang, Tish har gjort Miley pinligt berørt: - Min mor er vildt pinlig! Da jeg var ved at gøre mig klar til at gå på scenen til VMA, sagde hun: ”Søde skat, skal du på toilettet, inden du skal optræde?” Og jeg var bare sådan: ”Mor! Kanye West står lige ved siden af os!”
For nogle år siden gik der rygter om, at Rihanna datede Ashton Kutcher, og det syntes Rihannas mor tilsyneladende var ret morsomt. I hvert fald jokede hun med, at de to var i et forhold, til en gallafest som hun var til sammen med sin datter. Men den joke faldt ikke i god jord hos Rihanna, der senere tweetede: - I aften bestod af at synge med på Bob Marley, drikke gammel whiskey og min mor, der åbenbart syntes, at en joke om Kutcher var passende.
Kylie og Kendalls mor, Kris Jenner, opfører sig tit lidt pinligt i familiens reality-show ”The Kardashians”, men da Kendall fyldte 16 år, blev det for meget. Kris ville nemlig flytte Kendalls fødselsdagsfest til Bahamas! Kendall ville dog meget hellere have en almindelig fødselsdagsfest, og hun syntes, at det var vildt pinligt, at hendes mor prøvede at gøre et stort nummer ud af festen. Kendall endte heldigvis med at få sin vilje, og hun bad alle sine gæster om at donere legetøj til et børnehospital i stedet for at købe en gave til hende. Sødt!
Niall Horans far har det med at dele detaljer om sin søns kærlighedsliv – eller mangel på samme! Han har nemlig fortalt, at Niall aldrig havde besøg af piger, da han var yngre, men at han bestemt ikke er jomfru! - Han gik på en drengeskole, så det var svært at møde piger, men det kan man vist godt sige har ændret sig nu. Jeg tror ikke, at han er jomfru. Jeg var ikke hjemme altid, så jeg ved ikke, hvad der foregik, når jeg ikke var i huset.
Josh Hutchersons første kys blev overværet af 50 mennesker, hvilket sådan set er pinligt nok i sig selv. Men hele situationen blev endnu mere akavet, da hans forældre også insisterede på at være til stede under kysset! - Mit første kys var i en film. Jeg var 11 år, og vi optog i New York. Min mor var taget med mig, men så kom min far også, fordi jeg skulle lave en kyssescene, og så syntes han, at han skulle være der for at støtte mig.

MestLæste