Mit liv

Pinlig festinvitation

Af 0 17. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs den rørende historie, som vi har modtaget fra en Vi Unge læser. Historien er blevet sendt ind som en pinlig historie, men I kan selv bedømme om den er pinlig for pigen eller dem, der tog billedet?

[faktaBox]
Jeg var en dag i København sammen med nogle venner og veninder og vi skulle ud og powershoppe!

En af drengene som var med, var jeg ret vild med, men det er ikke det, det handler om. Vi var så inde i Vero Moda, og jeg fandt en hel masse tøj, jeg så ville prøve. Jeg sagde til de andre, at jeg lige ville gå ned i prøverummene og de sagde bare, at det var okay, og at de ville vente på mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men imens jeg stod og var ved at tage mit tøj af for at tage det andet på, rev Lasse (ham den supersøde) gardinet til siden og så tog de et billede af mig, imens jeg kun stod i min bh og g-streng. DET VAR SÅ PINLIGT, men ikke nok med at de havde taget billedet…

Da vi kom i skole om mandagen havde de lavet invitationer til en fest, der skulle holdes hjemme hos Lasse, og alle blev inviteret. Men alle grinte af invitationerne, og da jeg så fik min, forstod jeg hvorfor! De havde sat det billede ind af mig og nedenunder skrevet:
Tøj: Nok lidt mere end det her.

Synes virkelig, det var det pinligste, jeg nogensinde har oplevet!

Knus pigen, som har flyttet skole

MestLæste