Mit liv

Pinlig elevatortur

Af Læserhistorie 25. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for de to søstre, der bare ikke kunne lade være med at grine!

For et par år siden, da jeg var i Italien med min familie, sad vi en sen aften i hotellets foyer. Jeg kunne se, at min storesøster sad og kiggede på en dreng, der lignede én på hendes alder. Han kiggede tilbage, og de fik øjenkontakt mange gange.

Da mine forældre syntes, at det begyndte at blive lidt sent, besluttede vi at tage op på hotelværelset. Vi kom ind i elevatoren, og jeg trykkede på "luk-dørene-knappen". Dørene begyndte at lukke, og pludseligt kom drengen, min søster havde kigget på, løbende ind imellem elevatordørene og blev fuldstændig mast.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det lignede, at han lavede en elektrisk-stød-dans. Min storesøster sagde bekymret "Ej!", og jeg tænkte bare UPS! Det var utrolig pinligt! Den stakkels dreng stirrede ned i gulvet, og én gang kiggede han op på mig og min søster.

Da vi kom ud af elevatoren, og dørene ikke var lukkede endnu, begyndte min søster og jeg at flække af grin. Ikke med vilje, men det så bare så sjovt ud, at vi ikke kunne holde på vores grineri. Det var lidt ondt af os, men vi kunne bare ikke lade være! Det var vildt pinligt.

Næste dag, da vi var nede og spise morgenmad, sad han selvfølgelig tæt på vores bord. Hele hans familie (inklusiv drengen) sad og stirrede ondt på os. Det var så dét, vi så til den dreng!

Hilsen pigen, der aldrig trykker på elevatorknappen mere.

Læs også:
Tøjet, der forsvandt
Menstruation hos frisøren
Pinlig familiefest

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste