Mit liv

Pigen, der gled på gulvet!

Af Freja 29. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pas lige på glatte gulve når I skal med mor ud og handle.

Jeg var med min mor ude og handle i Føtex, det var rigtig hyggeligt, og mig og min mor gik og kiggede på ting og snakkede.

Men så spurgte min mor mig, om ikke jeg ville gå ned og hente noget mælk. "Jo" svarede jeg glad og begyndte at gå ned til afdelingen med mælk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På vej derned så jeg verdens lækreste fyre på min alder. Jeg prøvede at få øjenkontakt med bare én af dem, og det fik jeg også. Så vi smilede til hinanden, da jeg var ved afdelingen med mælk.

Jeg gik hen, tog mælken og slentrede tilbage til min mor. Men der var åbenbart lige kørt en vogn forbi, som havde gjort gulvet vådt. Og jeg, som bare kom slentrede hen ad gulvet, faldt pladask i det våde vand!

Min mor kom løbende og råbte "Ej skat, hvad laver du dog dernede på det våde gulv?" Jeg skyndte mig op, og de to lækre fyre havde selvfølgelig set det hele og grinte højt. Jeg skyndte mig bare ud af butikken!

Sååå pinligt! Men jeg kan ikke lade være med at grine af det idag, når jeg tænker på det!

Læs også:
Pinlig løbe tur
Pinligt: Uanmeldt besøg
Pinligt: Facebook katastrofe

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er..

MestLæste