Mit liv

Pas på låsen!

Af 0 29. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En meget pinlig oplevelse på toilettet for Klara.

Nu skal I høre min pinlige historie. For et par måneder siden havde jeg den største forelskelse i skolens mest populære dreng. Han var vildt lækker. Jeg havde aldrig fået chancen for at sidde ved siden af ham, fordi de andre piger altid sværmede om ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var den tid af måneden, hvor jeg havde min menstruation, og jeg skulle skifte bind i pausen. Det skal lige siges, at det nærmest lignede et blodbad! På min skole er låsene på toiletterne meget dårlige, så man er altid bange for, at de går op.

Da jeg kom ud på gangen stod alle drengene foran toilettet, også ham! Jeg blev allerede rød i hovedet der, og skyndte mig ind på toilettet og låste døren. Lige da jeg havde sat mig for at skifte bind, sprang døren op!!! Så siddende på toilettet med et blodigt bind i hånden og numsen bar, lå tre drenge og grinede. De havde åbenbart sloges, og var væltet ind i døren, der så var gået op. Og grinende bag de andre stod min drømmefyr. Det var bare totalt pinligt! Selv måneder efter griner de stadigvæk af den pinlige episode på toilettet.

Knuzzz fra den pigen, der aldrig mere går ud på skolens toiletter! [faktaBox]