Mit liv

På date med våde bukser

Af Mette 4. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om det endte godt, så var det lidt af en pinlig date!

Jeg skulle i biografen med en supersød fyr, som jeg godt kunne lide. Jeg havde glædet mig så meget, men desværre var jeg klar over, at jeg fik min menstruation samme dag, så jeg havde selvfølgelig taget lyse busker på.

Inden vi gik ind i biografen, skulle jeg tisse, så jeg gik ud på toilettet. Jeg opdagede, at jeg havde fået min menstruation, men heldigvis havde jeg en tampon med. Jeg vaskede mine bukser, så godt jeg kunne. Jeg havde en lang bluse i min taske, som jeg skulle aflevere til min veninde om aften, så den kunne jeg heldigvis tage om mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg gik ind i biografen, men da jeg kom derind, kunne jeg høre nogen, der grine. Jeg kiggede ned af mig selv og så, at mine bukser var våde et godt stykke ned af benene og blusen var selvfølgelig også blevet våd!

[faktaBox]Jeg blev totalt rød i hovedet og sagde til ham, jeg var i bifen med, at jeg blev nødt til at tage hjem. Han sagde, at vi bare kunne købe noget nyt tøj, så det gjorde vi.

Jeg fandt noget tøj, og bagefter gik jeg ud på et toilet og skiftede. Da jeg kom ud, blev jeg igen lidt rød i hovedet. Han lovede ikke at sige det til nogen, og i dag er vi kærester.

Hilsen pigen, som holder øje med sin menstruation

MestLæste