Mit liv

Nu kan du lave din HELT EGEN Coca Cola med din yndlingssmag!

Af Katrine Kæmsgaard 7. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Craver du nogensinde en Fanta med smagen af jordbær eller fersken? Eller den der Coca Cola med lime, som du engang smagte, men som du ikke kan finde i dit sædvanlige supermarked? Og foretrækker du den egentlig uden sukker? Nu kan du lave din HELT EGEN Coca Cola med din yndlingssmag!

Elsker du at sammensætte din mad og drikkevarer efter dine egne yndlingssmage? Og kan du godt lide helt skøre ting, som dine veninder rynker på næsen af? Så er der gode nyheder på vej!

Nu introducerer fire udvalgte danske biografer nemlig den nye Coca Cola Freestyle-drikkeautomat, så du kan sammensætte din helt egen drik!

Coca Cola Freestyle.

Dét er navnet på den nye drikkeautomat, hvor du kan prøve et væld af nye læskedrikke og sammensætte lige præcis den drik, du elsker allermest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den seje drikkeautomat kommer til fire udvalgte danske biografer – i København, Sønderborg, Esbjerg og Aarhus. Og med automaten får du muligheden for at vælge mellem HELE 117 forskellige smagsvarianter – lige fra Coca Cola Orange og Lime til Fuze Tea og Fanta Raspberry. Og dermed fik vi lige hele 117 ekstragode grunde til at tage i biografen snart!

Når du trykker dig ind på automaten og vælger lige præcis den drik, du kunne tænke dig, så går automaten i gang med at blande, og du får en helt frisklavet drik. Yummy!

Skal du snart et smut i biografen og prøve Coca Cola Freestyle?

Læs også: Opskrift: Lækker Oreokage

Prøv den i enten CinemaxX i Århus og København, Nordisk Film Biografer i Esbjerg eller Kinorama i Sønderborg - hvor fire Coca Cola Freestyle-maskiner er installeret nu.

Læs mere om

MestLæste