Mit liv

Nøgen årsfest

Af 0 25. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups en pinlig årsfest! Men heldigvis endte den godt.

For et par uger siden var der en fest for hele vores årgang. Temaet var "Black & White", og man skulle have en date med.

Jeg fik endelig mod til at spørge en dreng fra parallelklassen, som jeg har været vild med i rigtig lang tid, om vi skulle følges. Jeg havde købt den fedeste kjole. Den var hvid og havde ingen stropper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Festen startede klokken 18.00. Jeg var kommet sent hjem fra skole, så jeg blev virkelig nød til at skynde mig. Jeg skyndte mig i bad, og da jeg kom ud fra badet, var min date der for at hente mig. Jeg skyndte mig at tage kjolen på, og jeg havde selvfølgelig ikke bh på, da kjolen jo var stropløs.

Da vi kom til festen, kom mine veninder hen for at sige hej, og de syntes alle, at min kjole var pæn. Efter der var gået et stykke tid, skulle jeg på toilet. Da jeg kom tilbage, sad der et stykke toiletpapir fast på min sko. Jeg havde ikke lagt mærke til det og gik hen til fyren, som jeg fulgtes med, og spurgte, om han ville danse. Han begyndte at grine, og så opdagede jeg, at jeg havde toiletpapiret siddende under min sko!

[faktaBox]Jeg skyndte mig at løbe ud på toilettet igen og smed det ud. Jeg gik hen til ham igen. Han grinte lidt, men sagde ja til at danse. Da vi dansede, kom jeg til hoppe lidt for meget, så min stropløse kjole røg ned! Alle grinte, og der stod jeg og viste det hele og ønskede bare, at jeg var et andet sted.

Jeg skyndte mig at hive den op. Jeg løb ud på trappen og begyndte at græde. Min date kom ud til mig og prøvede at lade vær med at grine. Han sagde, at jeg skulle komme ind igen, og at ingen rigtig havde lagt mærke til det. Jeg gik med ind, men der var rigtig mange, der grinte, da jeg kom ind. Det var så pinligt. Bortset fra det gik resten af festen godt, og i dag er vi kærester.

Hilsen pigen, der altid tager bh på nu

MestLæste