Mit liv

Min venindes kæreste flirter med mig

Af Stine Kærsgaard 19. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Upassende! Synes du, din venindes kæreste sender dig lidt for lange blikke? Se her, hvad du kan gøre…

Aarg - noget af det værste er, hvis din venindes kæreste flirter med dig! Du prøver at ignorere det, men det bliver bare ved… Hvordan kan du stoppe det uden at gøre din veninde ked af det?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs de her fem råd, og bliv lidt klogere på, hvordan du kan takle den svære situation.

Minvenindeskæresteflirtermedmig

Inden du gør noget, er det en god idé at lægge mærke til, om din venindes kæreste kun flirter med dig, eller om han bare generelt er den ”flirtende type”, der flirter og fjoller med alle piger, han kommer i nærheden af. Det er selvfølgelig ikke okay at flirte meget, når man har en kæreste, men nogle mennesker har bare en mere flirtende personlighed end andre. Hvis du har lagt mærke til hans flirteri med andre piger, er der stor sandsynlighed for, at din veninde også har bemærket det. Måske er din veninde endda lidt ligeglad, fordi hun inderst inde ved, at han elsker hende. Forholder det sig sådan, bør du lade det være op til hende og ikke blande dig.
Synes du, at flirteriet bliver ved, og tror du, det er fordi, at din venindes kæreste er lidt vild med dig også, så tag en snak med en af dine andre tætteste veninder, som måske ikke kender din veninde eller hendes kæreste. Synes de, at det, han gør, er flirt, eller synes de blot, at det virker som om, han bare prøver at være sød ved dig? Andres vurdering kan nogle gange hjælpe. Pas dog rigtig meget på ikke at tale bag om din venindes ryg – opstår der rygter om, at kæresten har et crush på dig, kan det VIRKELIG såre din veninde og måske ødelægge jeres venskab.
Overvej hvad det egentlig er, der sker mellem jer, og hvordan du tolker hans signaler. Det kan jo være, at du, uden helt selv at være klar over det, faktisk ønsker, at han ville flirte med dig – og det derfor mere foregår i dine drømme end i virkeligheden?
Hvis din venindes kæreste bare bliver ved med at flirte med dig, er der ikke andet for end at tage en snak med ham. Sig til ham, at du ikke bryder dig om hans flirtende måde at være på, da det gør dig utilpas. Vær dog sød og venlig, da det kan virke sårende og ydmygende, hvis hans formål bare har været at imponere dig.
Den sidste udvej er at tale med din veninde om det, hvis flirteriet fortsætter. Hvis du oplever, at din venindes kæreste har prøvet at kysse dig eller har sagt, at han er vild med dig, vil du måske have det bedst med at sige det til hende.

MestLæste