sprogrejse
Reklame

Mia fra miaxfashion: 5 ting, jeg glæder mig til i Tokyo

Af Reklame 28. februar 2018
Youtuberen Mia Rasmussen skal til Tokyo med EF Sprogrejser. Læs hendes tanker omkring sprogrejsen, og hvad hun glæder sig allermest til, her.

Til sommer skal 16-årige Mia Rasmussen, som har YouTube-kanalen miaxfashion, til Tokyo med EF Sprogrejser. Hun glæder sig virkelig meget til at opleve den anderledes kultur og til at møde nye mennesker. Læs vores interview med hende herunder!

Hvorfor vil du gerne på sprogrejse?

- Jeg har overvejet det længe, og så fik jeg muligheden for at komme af sted med EF Sprogrejser. Tokyo lyder vildt spændende, og jeg glæder mig til at opleve noget nyt og anderledes, som jeg kan vise på min YouTube-kanal.

Hvad håber du på at få ud af sprogrejsen?

- Det bliver fedt at komme lidt væk fra Danmark og at møde en masse nye mennesker fra forskellige lande.

Hvorfor har du valgt at tage til Tokyo?

- Jeg så nogle af intro-videoerne på EFs hjemmeside, og Tokyo fangede med det samme min opmærksomhed. Det ser vildt ud med de flotte farver og virkelig mange mennesker. Det er helt anderledes end i Danmark.

Hvad glæder du dig allermest til?

- Bare til at opleve Tokyo, maden, kulturen og finde ud af, om det er så fedt, som mange siger. Man hører jo, hvor anderledes det er, og jeg håber, det kan leve op til mine forventninger.

Hvad er du mest spændt på eller nervøs for?

- Jeg er lidt spændt på det her med at blive kastet ud i en masse nye ting. Heldigvis er turen jo godt planlagt af EF, og der er altid hjælp, hvis man har brug for det.

Hvordan fik du idéen om at tage på sprogrejse?

- Jeg har set mange andre være af sted, og det så fedt ud. Men jeg har ikke kunnet tage mig sammen til at gøre det før nu, fordi det kan virke lidt grænseoverskridende at være af sted uden sin familie. Men nu glæder jeg mig bare.

Hvordan tror du, at sprogrejsen vil styrke dig i fremtiden?

- Den kan helt sikkert hjælpe mig med at blive mere imødekommende. Jeg tror, at jeg i fremtiden vil blive mere åben for nye muligheder.

5 ting, Mia glæder sig til i Tokyo:

  1. At spise en masse af den gode mad
  2. At opleve lyskrydset ved togstationen Shibuya, hvor der altid er virkelig mange mennesker
  3. At se flotte omgivelser, hvor man kan tage en masse gode billeder
  4. At opleve en kultur, der er helt anderledes end i Danmark
  5. At lære japansk

Bestil en gratis brochure fra EF Sprogrejser HER.

MestLæste