Mit liv

Menstruation i timen

Af Stephie 14. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er en god idé at gå på toilettet, så snart du tror, du har fået menstruation.

Det var mandag morgen, og jeg var i skole. Vi havde kursusfag, og jeg sad derfor nede i computerlokalet.

Jeg sad stille og roligt og var i gang med et projekt på computeren, da jeg lige pludselig kunne mærke, at jeg var ved at få min menstruation. Jeg tænkte, at det nok bare var noget udflåd, så jeg blev siddende. Jeg havde ingen trusseindlæg med, så jeg kunne alligevel ikke rigtig gøre noget ved det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter noget tid synes jeg, at der var blevet værre. Jeg rejste mig op og så, at jeg var blødt igennem, så jeg skyndte at sætte mig ned igen.

Jeg sad midt i lokalet og kunne ikke smutte ud uden at blive opdaget. Jeg havde heldigvis en trøje, som jeg kunne tage af og binde om livet for at dække pletten. Men da jeg var nået over til døren, råbte en fra min klasse: "Ad, hvem helvede har blødt ud over det hele!".

Jeg blev så flov! Alle kiggede på mig, efter som jeg var den eneste, der ikke sad ned. Jeg blev så flov og løb ud af lokalet. Alle begyndte at grine.

Hilsen pigen, der ikke viste sig på skolen resten af ugen

Læs også:
Den forkerte bil.
Glemte at låse toiletdøren.
Afsløret af mor.

Fortæl din pinlige historie
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til line@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste