Mit liv

Keder du dig om eftermiddagen?

Af Redaktionen 30. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du også, det kan være rimelig kedeligt, når du kommer hjem fra skole og ikke har noget at lave? Så tjek de her tips!

Glem alt om at kede dig sidst på dagen - vi har fundet nogle sjove ting, du kan give dig til, når du kommer hjem fra skole.

* Hvis du er så heldig at have en iPhone, kan du prøve app'en iMovie og klippe dine egne små film. Få dine venner med, og se om I kan lave nogle fremtidige YouTube-hits.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

* Skriv en liste over ting, som du vil satse på at nå, inden du bliver 18 år.

* Lav forskellige playlister på din iPod og på YouTube, så du har de perfekte lister klar til både fest, og når du skal chille.

*Tjek dit kamera igennem for sjove billeder af dine venner og flotte feriebilleder. Måske er der et par af dem, der skal forstørres op, så du kan ramme det ind og hænge det op?

* Tjek pigerne ud på facebook. Ja, okay - det lyder lidt stalker-agtigt, men de tjekker jo også dig!

* Start en ønskeliste med alle de ting, du ønsker dig til jul og din fødselsdag.

* Sæt dig et mål for, hvor langt du skal nå i dit yndlingsspil. Brug hele eftermiddagen på at opnå det mål - you can do it!

* Optimér din facebook-profil. Måske trænger du til et nyt profilbillede? Hvordan ser din væg ud for folk, som du ikke er venner med? Giv profilen den helt store tur, så den er opdateret og cool.

* Rør dig! Det behøver ikke være kedeligt - kom udendørs og træn dine skills med fodbolden. Du kan også løbe en tur eller udfordre vennerne til vilde stunts på skaterbanen.

MestLæste