Mit liv

Hold den perfekte veninde-picnic

Af Luise Gregersen 24. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kickstart sommerferien med en solrig og sød picnic med dine bedste veninder! Vi guider dig til, hvordan du arrangerer den perfekte pige-picnic.

Jubi, det er endelig vejr til, at man kan sidde i solen uden at få gåsehud på arme og ben! Det skal fejres med masser af udendørshygge. Forkæl dine bedste veninder med en vildt hyggelig picnic i det grønne.

Tag testen: Hvad skal I lave på jeres tøsedag?

Se her, hvordan du gør!

Holddenperfekteveninde-picnic

En af de vigtigste ingredienser til den perfekte picnic, er at du vælger det rigtige sted. Det er bare ikke særligt hyggeligt at sidde på fortovet ved et trafikkeret lyskryds, så find et rigtig dejligt sted, hvor I kan slappe helt af. Tag i parken, på stranden eller slå jer ned i en skov.
Gør jeres picnic ekstra hyggelig med en meganice picnickurv, der er fyldt med lækre sager og underholdning. Pak en kurv med bløde tæpper, et par puder og en masse sjove spil eller Vi Unge-blade, som I kan hygge jer med. Og glem ikke solcreme! Det ville være superærgerligt, hvis jeres pige-picnic blev ødelagt af røde næser og forbrændte skuldre.
Det bedste ved en picnic er alle de lækre snacks, I skal hygge jer med. Her er nogle idéer til snacks, I kan tage med. Sunde pølsehorn Lækre smoothies Græsk yoghurt med bær og nødder i syltetøjsglas Oreo-milkshake Grøntsags-stænger med dip
Tag en masse flotte billeder af jeres hyggelige picnic, så I har en masse dejlige minder fra jeres tur.
Tag nogle trådløse højtalere med, som du kan slå til din mobiltelefon, så I kan høre musik på jeres picnic. Lav en sej playliste med alle jeres yndlingssange, så er du sikker på, at stemningen kommer helt i top!
Hvis I vil gøre jeres picnic ekstra tøsehyggelig, så pak makeup, neglelak og hårting i kurven, så I kan give hinanden mini-makeovers i græsset. I kan også plukke blomster og lave fine blomsterkranse til jeres hår. Snup et selfie med jeres nye look, og haps, så har du dit nye profilbillede til facebook.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.