Mit liv

Guide: Bliv populær i skolen

Af Rikke Reffelt 6. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad gør du, hvis dine lærer ikke er helt vilde med dig? Læs med og se, hvordan du bliver populær i skolen.

Er dine karakterer megalave, og er du bestemt ikke lærernes yndling? Bare rolig - der er hjælp at hente! Følg disse tre tips, og inden længe vil læreren synes, at du er toptjekket!

Læs på dine lektier!
Få bedre karakterer ved rent faktisk at lave dine lektier - også når du skal læse kedelig historie. Vi ved godt, det er lidt nederen, men prøv at gøre det til en regel at bruge en time hver dag på lektier! Så før du falder sammen på sofaen med eftermiddagens tv-serier, så få lige lavet de der lektier, så kan du slappe bagefter med SÅ god samvittighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bliver du lærernes yndling.

Spørg i timerne!
Sæt dig forrest i klassen i stedet for bagerst, og prøv så at række hånden op mindst to gange i hver time. Så vil læreren helt sikkert lægge mærke til din nye dukse-stil og tro, at du interesserer dig megameget for timerne. Mon ikke du får lidt højere karakterer ud af det?

Læs også: Sådan får du mere energi i skolen.

Engager dig!
Meld dig til skolens festudvalg eller elevråd. På den måde kan du være med til at bestemme temaet til næste skolefest eller komme lidt tættere på ham den overlækre elevrådsformand fra 10. klasse. Som en bonus vil lærerne helt sikkert klappe i deres små hænder over, at du engagerer dig.