Mit liv

Forelsket i en fra klassen?

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er faldet for en sød dreng fra din klasse, men hvad er dit næste move, og hvad skal du spørge dig selv om inden? Få gode råd her.

Er der en sød dreng fra din klasse, der er begyndt at give dig sommerfugle i maven? Heldige dig!

Læs også: Skal I kysse i skolen?

Men hvad skal du egentlig stille op med den forelskelse, skal du forfølge den eller lade være? Vi guider dig herunder!

Forelsketienfraklassen?

Inden du begynder at flirte løs, skal du have med i dine overvejelser, at dine veninder måske kan blive kede af det, hvis de føler, at du sætter dem til side. Du skal prøve at finde en god mellemvej mellem at flirte med dit crush og være sammen med dine veninder, så det ikke får konsekvenser for dine venskaber, at du har fundet en sød fyr.
Du skal ikke kun se de negative sider, men det er vigtigt at tænke over, hvad der kommer til at ske, hvis I bliver kærester og slår op. Tænk, hvis du pludselig ikke har lyst til at gå i skole, fordi I er uvenner – sådan må det helst ikke ende! Tør du tage chancen?
Ja, der er da ulemper ved at få en kæreste fra sin klasse, men overvej også lige, hvor mange fordele der er! Du kan glæde dig hver morgen til at komme i skole og se ham, og du har mulighed for at flirte med ham hele tiden. Hver dag bliver fyldt med love!
Rygter bliver spredt med lynets hast i en klasse, så pas på med at fortælle til for mange, at du er lun på den søde dreng fra din klasse. Det er ikke så fedt, hvis nogen pludselig siger det til ham, inden du er klar til, at han skal vide det.
Har du besluttet dig for at forfølge din forelskelse og prøve at score dit crush? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan score ham inden sidste skoledag. Få dem her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste