Mit liv

”Faldt” for drengene

Af 0 4. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man kan hurtigt falde for de lækre drenge. UPS!

Her er min pinlige historie. Jeg var på skitur i Norge med min klub. Det var første gang, jeg skulle stå på ski. Dem, der ikke havde lært det, skulle have en lærer, så jeg var sammen med et par andre, der også skulle lære at stå på ski.

Vi havde været i skiskole i ca. 2 timer, og vi fik lov til selv at køre på ski. Jeg mødtes med nogle af mine veninder, som var rimelig gode til at stå på ski. Vi tog en lift op af bjerget, og på vej ned igen kunne jeg ikke bremse! Jeg drønede bare ned af bjerget og landede i et net. Mine ski sad fast i nettet, og jeg kunne ikke komme op! Mine veninder kom ned og forsøgte at få mig fri, men de endte med også at sidde fast! En anden af mine veninder kørte efter hjælp, og der kom en mand, der fik os op ved at grave os fri med en spade.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det blev værre. Sidste dag var jeg blevet rigtig god til at stå på ski. Jeg og en af mine veninder skulle op på snowboardbanen. Der var to herre-lækre drenge, og min veninde sagde, at jeg var ''faldet for dem''. Det mente jeg nu ikke selv, at jeg var. Vi var på vej op af liften. Der kom et bump og jeg faldt af, så jeg hang efter liften! Min veninde sagde: ''Nu ER du da faldet for dem'!' De gloede bare totalt meget. Det var SÅ pinligt!

Hilsen blondinen[faktaBox]

MestLæste