Mit liv

Et frækt brusebad

Af 0 7. marts 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var en aften i en weekend, hvor min kæreste og jeg var alene hjemme hos mig. Vi sad ovenpå og snakkede lidt, og pludselig blev vi enige om at tage

Det var en aften i en weekend, hvor min kæreste og jeg var alene hjemme hos mig. Vi sad ovenpå og snakkede lidt, og pludselig blev vi enige om at tage et bad sammen. Vi gik nedenunder, og jeg tændte et par stearinlys på badeværelset og tændte for den varme bruser. Jeg sagde til ham, at det varme vand var klar, og han tog tøjet af og gik ind under den varme bruser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg begyndte selv at tage tøjet af, samtidig med at jeg havde en meget dejlig følelse i maven. Jeg gik ind til ham, og der stod vi og kyssede og rørte ved hinanden. Den yderst dejlige følelse jeg havde i maven, var blevet endnu dejligere. Til sidst blev vi begge så tændte, at vi smækkede et par håndklæder om os, og skyndte os ovenpå. Den fantastiske følelse, jeg havde, blev ved med at vokse, og til sidst troede jeg, at jeg skulle sprænges.

Vi lagde os i sengen med pjaskvådt hår og begyndte at kæle, og pludselig blev vi enige om at have sex. Det var fantastisk, men jeg ved at det ikke havde været så fantastisk, hvis det ikke havde været af kærlighed. Det var godt nok ikke første gang, men det var den mest fantastiske gang, og vi begge havde det rigtig godt i flere dage efter.

MestLæste