Reklame

Er du vild med K-Pop? Så SKAL du prøve det her!

Reklame 28. december 2018
Kan du ikke få nok af K-Pop? Så går din drømme(sprog)rejse til Seoul i Sydkorea. Læs her, hvordan og hvor du kan opleve K-Pop i Sydkorea.

Hvis du elsker K-Pop, burde du virkelig overveje at sætte Seoul øverst på din sprogrejse-ønskeliste. Sydkoreas hovedstad er nemlig fyldt med fede steder, hvor du blandt andet kan være så heldig at MØDE dine idoler.

3 drømmesteder i Seoul for en K-Pop-fan:

1. Mød dine idoler på restauranter i Apgujeong

Apgujeong er et af de finere kvarterer i Gangam. Området er fyldt med hippe cafeer, restauranter og butikker, men for dem, der elsker K-Pop, er Hallyu K-Star Road ”the place to be”. Gaden er opdelt i fire zoner, der er dekoreret med bjørnestatuer, som alle har fået et navn på en K-Pop-gruppe.

Går du ned ad gaden, kan du være så heldig at få et glimt af din yndlingsgruppe – der ligger nemlig både restauranter og cafeer, som er ejet af artisterne. Her arbejder deres familiemedlemmer ofte, så husk at have kameraet klar, mens du spiser snacks og drikker kaffe.

2. Tag en selfie med dit yndlingsidol i G+Star Zone

Hvis du har lyst til at gøre en god gerning, samtidig med at dyrke dine K-Pop-idoler, så skal du lægge vejen forbi G+Star Zone! Indendørs-centret ligger ved Apgujeong Rodeo Station og er altså dedikeret til K-Pop-kulturen! Her kan man få taget billeder med 1:1-modeller af K-Pop-artisterne, og al fortjeneste går til udsatte teenagere.

3. Oplev dine idoler i Lotte FITIN Mall

Hvis det ikke lykkes dig at score koncertbilletter til dit yndlings K-Pop-band, så har Seoul altså også løsningen: K-Live i shoppingcentret Lotte FITIN. Her kan du opleve realistiske hologramkoncerter (en visuel 3D-udgave af et menneske) med en række artister, og de er så godt lavet, at du næsten glemmer, de ikke er levende.

Seoul er Sydkoreas mest magiske og eventyrlige by, og på en sprogrejse hertil kan du både lære sproget, få indblik i en helt anden kultur og tage de fedeste oplevelser med hjem – med og uden K-Pop!

Læs meget mere om EF's sprogrejser til Seoul her.