Mit liv

En uheldig oplevelse

Af Isabella 8. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Husk at tjekke efter, om det er det rigtige omklædningsrum, du går ind i!

Det hele startede med, at jeg var i Frankrig med min far og min lillebror. Vi skulle i et badeland tæt på hotellet, og min far sagde, jeg bare kunne gå ind og klæde om, mens han hjalp min lillebror med at finde et toilet.

Jeg gik ind i omklædningsrummet for at skifte til bikini. Da jeg kom ind, var jeg den eneste i omklædningsrummet. Jeg gik i gang med at skifte og pakke mine ting ud af tasken. Bagefter gik jeg ind under bruseren for at bade, inden jeg skulle ind i badelandet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pludselig kom der nogle drenge ind i omklædningsrummet, og de var flade af grin, da de så mig! Jeg gik i panik og blev vildt flov, for det var selvfølgelig drengenes omklædningsrum, jeg var gået ind i. Faktisk syntes jeg, at det var så pinligt, at jeg begyndte at græde.

Drengene gik ud igen, og jeg skyndte mig at få mit tøj på. Pludselig kom der en livredder ind, som begyndte at skælde mig ud. Han fik mig med ud på gangen, hvor jeg blev nødt til at fortælle min far, hvad der var sket. Derefter tog vi hjem, fordi det simpelthen var så pinligt!

Hilsen hende den flove

Læs flere pinlige historier:
Drengen i bokseshorts.
Et pinligt første kys.
En pinlig campingferie.

MestLæste