Reklame

Emilie Briting: Derfor skal du tage på sprogrejse

Reklame 27. oktober 2017
Youtuberen Emilie Briting har været på sprogrejse med EF i USA. Her kan du læse om hendes tur, og få råd til, hvad du kan gøre, hvis du også drømmer om at komme afsted.

Hvor var du på sprogrejse?

- Jeg var på Long Beach i Californien i fire uger. Jeg har altid haft en drøm om at komme til Californien. Blandt andet fordi, jeg har jeg set meget Disney Channel, da jeg var lille, så det er ligesom der, alle de kendte bor.

Hvad var det fedeste ved at være afsted?

- Det var helt klart de mennesker, jeg mødte. Vi blev hurtigt meget tætte, for vi snakkede kun med hinanden. Det var nemlig ret svært at ringe hjem; Når jeg var vågen, sov min familie og mine venner.

Hvordan ser en helt almindelig dag ud på en sprogrejse?

- Man står op, spiser morgenmad og ”tjekker ind” hos en bestemt person, så man lige får sagt, at man er mødt op, for man har jo mødepligt. Og så skal man ellers bare i skole og lave forskellige aktiviteter alt efter, hvad man nu har planlagt.

Hvordan var det at gå i skole i et andet land?

- Det var lidt akavet i starten, fordi jeg jo ikke rigtig kendte mine klassekammerater. Men det blev hurtigt godt, for jeg lærte dem hurtigt at kende.

Var det ligesom at gå i skole herhjemme?

- Nej. Man får ikke lektier for på samme måde. Der er kun nogle få projekter, man skal lave, som egentlig er ret sjove. Så jeg følte ikke rigtig, jeg gik i skole. Jeg var også vant til at snakke engelsk hjemmefra, men det var selvfølgelig underligt at skulle snakke det hele tiden, og med andre, som heller ikke var vant til at snakke engelsk. Men man skal i hvert fald ikke være bange for, at man ikke kan følge med i skolen, for man får taget en sprogtest, og bliver inddelt i klasser, så man kommer sammen med nogen, der er på samme niveau.

Hvad lavede du, når du havde ”fri”?

- Det var lidt forskelligt. En gang om ugen var der fest om aftenen, og jeg kan huske en aften, hvor der var snowcones, candyfloss og slush ice – det var vildt fedt! Og ellers gik vi ture og solede os.

Der var så også nogle arrangerede ture, som man kunne komme med på. Jeg var blandt andet i Santa Monica, Las Vegas, Hollywood og på strandture til Huntington Beach og Laguna Beach. Så jeg fik set en del. Man var virkelig aldrig alene, hvilket var rart. Jeg kan ellers meget godt lide at være alene, men det gjorde mig ikke noget, at der var folk omkring mig hele tiden.

Du skal allerede afsted igen næste sommer. Hvordan kan det være?

- Ja, jeg skal til Cocoa Beach i Florida næste år. Jeg havde egentlig overvejet New York - den by vil jeg gerne opleve. Men tiderne passede ikke med min skole. Så snakkede jeg med min sidekammerat i skolen, og han sagde, at jeg skulle tage til Florida, og så undersøgte jeg det. Og det lød bare vildt fedt.

Hvorfor skal man vælge en sprogrejse i stedet for en almindelig ferie?

- Sprogrejsen er uden familien, hvilket var fedt at prøve. Alle ville jo de samme ting. Og så fik jeg også mulighed for at snakke mere engelsk, end jeg nok ellers ville gøre. Jeg synes, at det er øv, hvis man sidder og tænker ”jeg tror ikke, jeg får nye venner”, for der var virkelig ikke én på vores hold, som følte sig alene. Allerede da vi mødtes i lufthavnen, var der en, der tog initiativ til en navneleg, og så var vi ligesom i gang. Jeg havde faktisk også været inde på appen ”My EF” og finde ud af, hvem der ellers skulle afsted. Det er megasmart, at man kan det. Jeg fik nogle rigtig gode veninder, som jeg stadig snakker og ses med. Vi har en snapgruppe, så vi ved hele tiden, hvad hinanden laver.

Emilies råd til at finde den perfekte sprogrejse for dig:

- Kig i EFs katalog og opdag alle mulighederne.

- Se videoer på YouTube fra de forskellige steder, så man får en fornemmelse af, hvordan der er.

- Ring til EF og snak med en studievejleder, der kan guide dig til den perfekte rejse for dig.

Læs mere om Emilie Briting og sprogrejsen til Florida HER!

Bestil en gratis brochure HER!

Læs mere om

MestLæste