Mit liv

Drømmefyren

Af 0 28. februar 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var en aften, hvor jeg skulle til fest med min veninde Katrine. Det var sådan en lidt vild fest, og det var min drømmefyr, der holdt festen. Vi

Det var en aften, hvor jeg skulle til fest med min veninde Katrine. Det var sådan en lidt vild fest, og det var min drømmefyr, der holdt festen. Vi brugte over to timer på at gøre os i stand, og da vi kom over til ham var der fuld gang i festen. Pludselig fik jeg øje på HAM, men han stod desværre sammen med en hel sværm piger, som så ud til at være ret vilde med ham. Jeg satte mig i en sofa sammen med Katrine, som bød mig på en drink.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pludselig kom min drømmefyr over mod mig, og jeg blev vildt glad. I starten lagde han ikke mærke til mig, men da jeg mærkede, hvor tæt han sad op ad mig, var jeg ved at sprænge indeni. Han spurgte, om jeg ville med ud og danse, og jeg sagde selvfølgelig ja. Vi dansede først til en meget stille sang, men da der kom en lidt mere vild sang, kunne jeg ikke styre mig, og vi begyndte at overkysse.

Vi satte os i sofaen og tungekyssede hele tiden. Jeg kunne slet ikke holde op igen, og det kunne han heller ikke. Især ikke, da han "kom til" at røre mit ene bryst. Det gjorde mig meget ophidset, og jeg nød det rigtig meget. Han hviskede stille i mit øre, om jeg ville med op på hans værelse. Jeg sagde ja, og vi gik derop, mens ingen så det. Da vi kom derind, puffede han mig blidt ned i sengen og lagde sig ved siden af mig. Hans hånd kravlede stille op under min bluse, og han aede min mave. Og nu skal det lige siges, at vi ikke gjorde "det". Men det var vildt dejligt alligevel!

Da aftenen var ved at være slut, tog de alle sammen hjem. Men jeg blev og sov hos ham, og det gjorde hans ven og Katrine også. De faldt i søvn før os, og vi lå og kyssede lidt. Pludselig trak han sine underbukser af, og det gjorde jeg også. Vi kælede meget og det føles ligesom sex, selv om det alligevel ikke var rigtigt. Dagen efter gik Katrine og jeg hjem, og jeg fortalte hende, at jeg var vildt forelsket. En uge efter prøvede jeg så, at have rigtig sex med ham, og det hele er et halvt år siden den dag i dag. Og behøver jeg fortælle, at vi stadig er kærester?