Mit liv

Derfor bliver du aldrig min Facebook-ven

Af Redaktionen 19. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde ansøgt nogen om et venskab, hvor du oplevede at blive ignoreret eller afvist? Tjek hvorfor her!

Her er otte gode grunde til, hvorfor du ikke bliver accepteret som ven på Facebook.

1. Hvem er du?
Du har ikke noget billede. Hvis nogen skal have noget som helst Facebook-forhold til dig, skal de kunne se, hvem du er. De vil se dig eller noget, du synes, der er sjovt, og som kan fortælle, hvem du er som person. Et tomt felt bringer ingen billeder til andres nethinde.

2. Personlig information
Det er sjovere at være venner med dig, hvis du fortæller noget om dig selv på din profil. Det siger noget om dig, og hvorfor det kunne være interessant at være venner med dig. Har du fortæller noget sjovt eller interessant om dig selv, og hvad du laver, er det næsten svært at sige nej til et venskab. Det kan også være en fordel at vide, hvor du holder til i landet, hvis I skulle få lyst til at mødes.

[faktaBox]3. Dine aktiviteter
Hvis du svinder andre til på din profil eller er provokerende på andre måder, så kan du godt forvente at blive ignoreret eller afvist. Du virker ganske enkelt for uintelligent og useriøs.

4. Du har 5000 venner
Hvis du har så mange venner, så sender du et signal om, at du er ligeglad med folk. Du har bare venner for at have venner. Hvor mange af de 5000 kender du egentlig? Du har dem, fordi du gerne vil virke populær og gerne vil imponere din omgangskreds. Der er nok flere, der ikke vil tilføje dig, hvis du kun er ude på at samle på venner for synets skyld.

5. Se min kummefryser!
Flere Facebook-brugere sletter dem, som ikke har andet at lave end at vise et produkt på deres side. Hvis det er derfor, du har en profil, så er det fint, men det er ikke sikkert, at dem du tilføjer, er din målgruppe, og det kan være irriterende at skulle forholde sig til 'spam', hvis du kun viser ting frem. Det var måske en bedre idé at lave en fanpage i stedet for.

6. Accepter et nej!
Har du lavet en gruppe eller event, der skal promovere dig, skal du også respektere, hvis folk afviser det. Hvorfor blive ved med at sende din "Vi vil se Katja i X-Factor-finalen" til dem, som ikke vil være med? Til sidst bliver det så provo-agtigt, at det eneste, man gider, er at blokere dig eller slette dig fra vennelisten. Bum! Så kan du altså lære det, Katja!

7. Hende, der bare vil skændes
Hvis dine opdateringer kun er fjendske, hadske og ikke særlig konstruktive, så er du da ikke særlig opmuntrende at være venner med. Intet i vejen med en sund diskussion eller debat, men slap lige af med alle de sure opstød.

8. Det hedder ikke socialt netværk for ingenting
Hvorfor har du egentlig en profil på Facebook? Hvis ikke du engagerer dig i andre på din venneliste, kan du godt virke lidt ligeglad. Derfor må du altså vise, at du er lidt socialt engageret.

MegetMere