Mit liv

Den røde matematiktime

Af 0 3. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter noget tid syntes jeg, at der var noget der føltes ret underligt – jeg følte virkelig, at jeg var helt våd ”dernede”.

Vi havde matematik i skolen, og jeg sad og lavede nogle opgaver på computeren inde i EDB-rummet. Efter noget tid syntes jeg, at der var noget der føltes ret underligt - jeg følte virkelig, at jeg var helt våd "dernede". Pludselig opdagede jeg, at der var en mørkerød plet på stolen, og jeg viste med det samme, hvad der var sket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg viste bare ikke, hvad jeg skulle gøre, for mine bukser var også helt gennemblødte, og min matematiklærer var selvfølgelig en mand, så det gjorde slet ikke situationen bedre.

Jeg skyndte mig ud på wc'et. Jeg havde en hættetrøje på, så den kunne jeg heldigvis hive lidt ned over, da jeg var bange for, at der var nogen, der skulle se mig.

Jeg blev nød til at sige det til min lære, og jeg fik lov til at tage hjem. Men da jeg skulle ind i klassen for at hente min taske, kom der en del hen for at høre, hvorfor jeg tog hjem. Jeg besluttede mig for at sige sandheden til dem. Jeg syntes, det var så pinligt, men heldigvis var det weekend, så der gik nogle dage inden, jeg skulle se dem igen.[faktaBox]

Hilsen mig, der er bange for, at det sker igen

MestLæste