Mit liv

Den pinlige afsløring

Af 0 26. februar 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Min kæreste og jeg havde aftalt at sove sammen en weekend, fordi mine forældre skulle til fest om aftenen. Jeg stod oppe på mit værelse og lagde

Min kæreste og jeg havde aftalt at sove sammen en weekend, fordi mine forældre skulle til fest om aftenen. Jeg stod oppe på mit værelse og lagde makeup, da det ringede på døren.

Det var min kæreste, så jeg skyndte mig ned og åbnede døren. Han var rigtig lækker, og han havde sat håret med en halv bøtte voks. Jeg havde ringet efter en pizza, som skulle komme lidt senere. Jeg havde også købt ind til lækker dessert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter pizzaen var kommet, satte vi os ved bordet og spiste. Så lænede min kæreste sig over bordet og begyndte at kysse mig helt vildt. Det var så lækkert, og han kyssede simpelthen så dejligt og blødt. Efter nogle få minutter lå vi og råsnavede oven på hinanden. Han begyndte langsomt at hive min top af. Da han nåede til min bh, hev han den af og begyndte at sutte på min brystvorte. Jeg hev også hans bluse af og slikkede ham ved øret og kyssede ham på halsen - og jeg tror nok, at det blev til et sugemærke!

Nå, men han begyndte at gå længere ned og hev min lårkorte nederdel af. Pludselig lå jeg nøgen på nær mine g-strengstrusser. Han løftede mig op i min seng. Så hentede han noget honning i køkkenet, som han smurte på mine baller, og så begyndte han at slikke det af. Han begyndte lige så stille at give mig finger, og jeg syntes, det var helt vildt dejligt. Lidt efter lidt blev det mere og mere vildt, og vi kunne slet ikke få nok af hinanden. Vi lå tæt omslyngede, da det mest forfærdelig skete.......

Min mor braste lige pludselig ind af døren. Vi blev alle sammen vildt flove, og jeg blev knaldrød i hovedet. Jeg har aldrig nogensinde prøvet noget så pinligt. Heldigvis blev min mor ikke sur, og vi har sovet sammen op til flere gange siden vores lille afsløring!

MestLæste