Mit liv

Den knapt så seje pige

Af Caroline 29. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En dag i skolefrikvarteret havde min veninde og jeg besluttet os for, at vi ville invitere nogle søde piger og en masse lækre drenge med på McDonalds.

En dag i skolefrikvarteret havde min veninde og jeg besluttet os for, at vi ville invitere nogle søde piger og en masse lækre drenge med på McDonalds.

Efter skole tog vi alle derhen - også ham den utrolige lækre dreng, jeg bare havde været vild med så længe. Jeg tænkte, at det nu var en supergod anledning at prøve at charme ham, så jeg ville selvfølgelig lige vise mig lidt frem for ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da vi havde spist, foreslog min veninde, at vi kunne gå ind i legerummet, og det var vi alle med på. Vi begyndte at snakke om, hvem der var stærkest af os piger, og jeg ville selvfølgelig lige være lidt sej, så jeg skulle nok vise, at jeg var 100 procent stærkest.

Læs også: En uheldig idrætstime

Vi skulle se, hvem det kunne kravle op af et rør, som var derinde. Ingen af pigerne kunne. Da det så blev min tur, så ville jeg vinde, så jeg kravler bare op. Men halvvejs oppe kunne jeg pludselig mærke en prut komme. Jeg kunne ikke holde på den, og pludselig røg den bare ud med et drøn!

Det var så pinligt, selv om det er noget, alle gør, og de grinte alle sammen.

Hilsen pruttepigen

Læs også: En pinlig sms

Fortæl din pinlige historie
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til line@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste