Mit liv

Da vi (næsten) sad og så film...

25. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mon ikke, hun husker at låse døren næste gang, der er drenge på besøg!

Det er ikke så længe siden, at jeg oplevede noget, jeg synes er rigtig pinligt. Jeg havde mødt denne her dreng, som jeg har været sammen med nogle gange, og efterhånden var pænt lun på. Det skal lige siges, at vi havde kysset.

Mig, min veninde, ham og hans ven var taget hjem til mig. Hans ven havde været vild med min veninde i længere tid - det var gennem hende, jeg lærte dem at kende. Vi satte en film på. Drengene havde selvfølgelig en gyser med - selv om de vidste, at jeg er rædsel for gysere. Min far råbte, at ham og min lillebror ville tage ud og handle ind.

Vi så alle mindre og mindre af filmen, og pludselig lå vi i par og snavede. Lige pludselig var der en, der tog i dørhåndtaget, og ind kom min far! Han havde noget med til mig, som han lovede at købe. Han satte det på mit skab og sagde: "Jeg tror bare, at jeg går nu, så…" - og så gik han.

[faktaBox]Vi fik alle fire grineflip og snakkede om, hvor meget min mor ville snage i det, når min far sagde det til hende. Det skal lige siges, at min far er den type far, der ELSKER at drille mig, og det gælder også min lillebror.

Fem minutter senere bankede det på døren, og min lillebror sagde: "Far vil gerne snakke med dig!" Jeg blev tomatrød i hoved og stormer ned i køkkenet. Min far bad mig bare om at sende mine venner hjem, fordi vi snart skulle spise. Og så måtte jeg sige, at de skulle gå.

Han har aldrig fortalt det til hverken min mor eller lillebror, hvilket er meget sødt af ham. Men alligevel synes jeg bare, at det var så pinligt, at min far så mig ligge og kysse med en fyr!

Knus & klem fra hende, der glemte at låse døren, da hun VIRKELIG burde gøre det

MegetMere