Mit liv

Busted af farmand!

Af 0 16. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt, at farmand hørte, hvad der foregik på værelset!

En vildt lækker dreng fra min efterskole skulle for første gang hjem hos mig. Vi havde flirtet lidt sammen over mobilen, og nu havde vi altså aftalt, at vi skulle være sammen nogle dage.

Mig og en veninde tog til Slagelse for at hente ham den lækre. Vi blev lidt i Slagelse og tog derefter hjem til mig (min veninde tog selv hjem). Han mødte mine forældre og min storebror, og de virkede glade for ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi gik op på mit værelse, og lige da jeg kom ind, lukkede han døren, tog mig og smed mig ned på min seng. Og der lå vi så og snavede.

Den første dag skete der ikke noget, men om lørdagen... Om aftenen lå vi igen og 'hyggede' os, og han spurgte mig, om vi skulle komme sammen, og jeg svarede selvfølgelig ja.

Vi tændte for MEGET høj musik, og vi havde sex for første gang. Næste dag, da prinsen var taget hjem, skulle jeg til konfirmation, men jeg havde det rigtig dårligt, fordi jeg var ked af, at han skulle hjem, så jeg tog hjem nogle timer efter.

[faktaBox]Det var min far, der kørte mig hjem, og inden han tager ud til konfirmationen igen siger han: "Orv, du skal lige vide, det hjælper IKKE at sætte høj musik på."

OH MY FUCKiNG GOD! Jeg har aldrig før været så pinligberørt i hele mit liv! Det var så pinligt, at han hørte os. Men det gør ikke noget, for det var trods alt dejligt.

Hilsen hende, der sætter endnu højere musik på i fremtiden.

MestLæste