Mit liv

Beskidte trusser midt i maden

Af Læserhistorie 16. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv, hvor pinligt for pigen, der pludselige fik sine beskidte trusser med til fødselsdagsfesten.

For et par uger siden skulle min familie og jeg fejre min mors fødselsdag. Der var rigtig meget at forberede, og vi havde brugt hele dagen på at lave mad til gæsterne. Jeg havde ikke særlig meget tid til at nå i bad og gøre mig klar, så jeg skulle være lynhurtig. Jeg smed mit snavsetøj på gulvet under håndvasken, og skyndte mig, alt hvad jeg kunne.

Gæsterne begyndte at komme, og vi satte os til bords. Midt i maden kom min lille fætter på fem år pludselig ind i stuen med en masse tøj i favnen, og jeg kunne se, at mine trusser lå øverst i bunken. Pludselig slog det mig: Jeg havde smidt mit tøj på gulvet i badeværelset, og havde glemt at smide det til vask efter at have været bad! Gæsterne begyndte at grine højt, mens jeg sank længere og længere ned i stolen.

Det var simpelthen så pinligt, at alle havde set mine beskidte trusser! Jeg havde allermest lyst til at styrte ud af stuen og tilbringe resten af fødselsdagen på toilettet, men jeg var nødt til at blive siddende. Jeg var helt rød i hovedet, det var SÅ pinligt!

Knus fra pigen, der altid husker at smide sit beskidte tøj til vask.

Læs også:
Pinlig familiefest.
Pinligt: Det opdigtede sprog.
Pinligt: På date med dårlig mave.

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

 

MegetMere