Mit liv

Afsløring hos bedsteforældrene

Af Julie, 14 år 9. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie blev noget overrasket, da hun fandt noget i bedsteforældrenes skuffe…

Jeg var hjemme hos min mormor og morfar sammen med mine to kusiner, mine brødre og min fætter. Det var sent, og min kusine og jeg skulle børste tænder og gøre os klar til at sove. Jeg skulle vaske min makeup af, og derfor skulle jeg have mit hår op i en hestehale, så jeg ikke fik det i hovedet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg gik rundt på toilettet og ledte efter en elastik, men jeg kunne ikke finde en. Jeg begyndte så at lede i en kommode på toilettet, mens min kusine børstede tænder. Pludselig så jeg en hvid elastik inderst inde, og jeg tog fat i den og trak den ud. Da jeg fik den ud, sad den fast til en tandbørste og et BRUGT kondom!

[faktaBox]Det så mega gammelt ud, og det var da også rigtig klamt, for der var sådan noget stads på det! Min kusine og jeg begyndte selvfølgelig at grine helt vildt, og pludselig var der nogle, der åbnede døren! Det var min mormor, som havde hørt os grine og kom ud for at se, hvad vi lavede. Hun så mig stå der med et kondom klistret fast til den her elastik, og det var bare så pinligt!

Jeg skyndte mig at tage elastikken og ligge tandbørsten med det klamme kondom på plads. Hun så underligt på os og bad os om at lade være med at larme sådan. Det var virkelig pinligt at finde sådan noget, men hun har heldigvis ikke nævnt det siden.

Kh. Julie

Læs flere pinlige historier:
Pigen, der slog prutter.
Menstruation i timen.
Strip på værelset.