Mit liv

Afsløret af mor

Af Amanda 19. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor var det bare pinligt, at mor opdagede kondompapiret!

Det var weekend, og mine forældre var ude og rejse, så min kæreste og jeg havde huset for os selv. Min mor havde sagt, at hvis jeg nogensinde skulle have lov til at være alene hjemme igen, skulle huset se ordentligt ud, når de kom hjem.

Fredag aften besluttede min kæreste og jeg, at vi ville sove i mine forældres seng, fordi det er en vildt dejlig dobbeltseng. Jeg var ikke helt sikker på, om det var i orden, så jeg sagde til min kæreste, at vi skulle lade som om, at sengen var urørt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I løbet af aftenen havde jeg ligget og læst Vi Unge i sengen og lagt bladet på sengebordet. Det endte med, at min kæreste og jeg havde sex i deres seng, og vi lagde kondompapiret oven på bladet.

Om søndagen, inden mine forældre kom hjem, havde vi ryddet op i hele huset, så der var rigtig fint, og jeg huskede selvfølgelig at redde sengen.

[faktaBox]Da de kom hjem, gik min mor ind i deres soveværelset, og så spurgte hun, om vi havde været inde i soveværelset, for hun kunne se, at mit Vi Unge blad lå derinde. Jeg måtte selvfølgelig svare ja.

Hun lagde sin kuffert på sengen og begyndte at fiske ting op, som hun havde købt med hjem til mig. Da hun var færdig, gik jeg ind for at hente bladet og opdagede så, at kondompapiret stadig lå der!

Så i al den tid, min mor havde været i soveværelset, havde hun altså kunnet kigge på kondompapiret og vidste altså, hvad vi havde lavet!

Jeg greb bladet og kondompapiret og løb ind til min kæreste på mit værelse. Jeg fortalte ham, hvad der var sket, og han begyndte bare at grine. Det var simpelthen så pinligt, og jeg havde lidt svært ved at se min mor i øjnene bagefter.

Hilsen pigen, der husker at smide kondompapiret ud nu

MestLæste