Mit liv

Afsløret af lillebror!

Af 0 12. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Min lillebror har værelse ved siden af mit, og desværre havde jeg glemt at låse døren…

Jeg er en pige på 16. Her kommer min allermest pinlige historie! Det var en fredag aften, og jeg skulle være sammen med min super skønne kæreste. Vi havde været sammen i næsten fire måneder, og vi havde det bare fantastisk altid.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se ham og ville gerne gøre lidt ud af mig selv. Da han kom, var vi sammen med min familie, hvor vi rigtig hyggede os. Men da det blev aften, ville vi jo selvfølgelig gerne være lidt alene, så vi gik ned på mit værelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Først sad vi og snakkede lidt, men så blev vi enige om, at vi gerne ville se en superromantisk film, så vi satte en på. Vi lå i sengen og snakkede og nussede en del. Jeg tror, der gik en halvtimes tid, hvor vi bare lå og kiggede på hinanden, men så kunne vi selvfølgelig ikke holde fingrene fra hinanden. Vi begyndte at trække tøjet af hinanden og havde sex.

Desværre er det bare sådan, at min lillebror har værelse lige ved siden af, og mig, som ikke tænker så langt, havde glemt at låse døren. Så mens vi lå der, åbnede min bror pludselig døren! Han skyndte sig at lukke døren igen, og bagefter kunne vi høre ham sige til min fætter, som uheldigvis var på besøg: "Jeg tror de boller!". Det var bare SÅ pinligt, og jeg glemmer det aldrig!

Knus pigen, som altid husker at låse døren fra nu af.
[faktaBox]

MestLæste