Mit liv

6 stjerner vi vil være veninde med

Af Redaktionen 20. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan lære meget af de kendte stjernetøser, og nogle af dem vil vi da helt sikkert også gerne være veninde med.

Er der en af de seje kendis-tøser, du gerne vil være veninde med? her er seks piger, som vi synes, virker super cool og som vi helt sikkert kan lære noget af.

1. Selena Gomez
Den super søde Disney-pige, som alle holder af! Selena Gomez arbejder som UNICEF-ambassadør.
Hun er blandt andet talskvinde for kampagnen "Trick-or-Treat", hvor børn går med indsamlingsbøsser til Halloween, så folk kan støtte til UNICEF. Vi elsker, at Selena er uselvisk og gør noget for andre børn. Hun ville være en super veninde, som man kunne lære meget af!

2. Nina Dobrev
Det ville da være super hyggeligt at tage på café med Nina Dobrev - og så har hun også en vidunderlig tøjstil, så man kunne måske låne lidt tøj af hende! Vi elsker hende i "The Vampire Diaries", og hun er sikkert lige så sød i virkeligheden som hendes karakter Elena.

3. Katy Perry
Der er altid gang i Katy Perry. Hvis du har en dårlig dag, så ville Katy Perry helt sikkert være den rette til at få dit humør bragt på banen igen. Vi elsker hendes altid farverige og festlige påklædning, og så har hun en god humor!

Læs også: Find din "Twilight"-veninde.

4. Hayley Williams
Der er altid gang i Hayley Williams, og med hende som veninde er man sikker på at lave noget sjovt og aktivt hver gang. Vi ville helt sikkert invitere Hayley Williams med i Tivoli.

5. Julia Roberts
Det kan godt være, at hun er lidt gammel, men, men men hun ser bare super sød og rar ud! Hun er sikkert virkelig god at snakke med og altid parat med nogle gode og nyttige råd. Hun har med garanti en masse erfaring at dele ud af. Med andre ord så er hun nok den perfekte storesøster-veninde!

6. Stine Bramsen
Stine Bramsen ser bare så sej og sød ud, at vi helt sikkert gerne ville holde pyjamasparty med hende. Hun er meget nede på jorden, og så er hun så heldig, at hun får en masse designertøj - måske er hun villig til at låne lidt ud?

Test dig selv: Hvilken type veninde er du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.