Mit liv

3 hyggelige måder at tjene penge på i sommerferien

Af redaktionen 1. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du ikke så mange planer i sommerferien og mangler du lidt penge på kontoen? No problem! Der findes nemlig mange måder, man kan tjene penge på.

1. Luft hunde, og tjen penge på det

Hvis du godt kan lide hunde, er hundepasning nok en af de dejligste (og nemmeste) måder at tjene penge på. Og du kan meganemt blive privat hundepasser ved at melde dig som hundepasser på Dogley. Her kan du oprette en profil med lidt info om dig selv og et par billeder af dig selv i selskab med hunde, så hundeejerne kan se, at du er vant til hunde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan helt selv vælge, hvilke former for hundepasning, du vil tilbyde, og hvornår du har tid. Det kan enten være hundeluftning, dagpasning eller døgnpasning, hvor du passer en hund i et eller flere døgn. Du vælger helt selv, hvilken hund du vil passe, så hvis du er tosset med cocker spaniels, kan du skrive på din profil, at du helst vil passe denne race. Du bestemmer også selv priserne, men de fleste hundepassere tager omkring 150 kr. for dagpasning og 200 kr. for døgnpasning.

Læs også: Test: Hvilken slags ferie passer til dig?

TIP: Husk at hør dine forældre om de er okay med det, hvis du vælger at passe en hund i et eller flere døgn hjemme hos dig selv.

De fleste hundeejere vil gerne mødes med hundepasseren inden selve pasningen for at sørge for, at hunden har det godt med sin passer – og omvendt. På den måde kan du være sikker på, at det bliver en god oplevelse for alle. Når du passer en hund, er den også forsikret, hvis den skulle blive syg eller komme til skade.

Der er specielt brug for hundepassere i sommerferien, da de fleste skal på ferie, så der er altså god mulighed for at tjene gode penge i din ferie samtidig med, at du passer de sødeste hunde.

Du kan oprette en hundepasser-profil på Dogley her.

2. Sælg dit tøj på loppemarked

I sommerferien har du tid til at rydde ud i dit tøj og sælge det på loppemarkeder. Du kan spørge en veninde, om hun vil være med, så I kan dele prisen for en stand. Det kan godt betale sig at vælge et loppemarked, hvor det er lidt dyrt at købe en stand, for det er ofte på disse loppemarkeder, at der kommer rigtig mange mennesker.

Hvis du er en af dem, der har svært ved at rydde ud i dit tøj, kan du prøve det her af:

  1. Gennemgå hele dit klædeskab, og tag alt det tøj, du ikke har haft på indenfor den seneste måned og læg det ned i en pose.
  2. Put posen med tøjet op på loftet eller et andet sted, hvor du ikke lige kan finde det hurtigt frem.
  3. Når der er gået en måned, skal du finde posen frem igen. Hvis der er noget af tøjet, du har tænkt på eller savnet, får det lov til at komme tilbage i dit klædeskab. Hvis ikke du har savnet det, kan du sælge det på loppemarked eller på app’en Trendsales.

Husk dog, at det tøj, du ikke har haft på på grund af årstiden, selvfølgelig er fredet – hvis du altså er glad for det!

Læs også: Test: Hvordan bliver din sommer?

3. Bliv super pro til et computerspil

Det er helt vildt, så mange penge man kan tjene på at være god til computerspil. Sporten hedder e-sport, og du har måske hørt om det danske hold Astralis, der har vundet VM i Counter Strike – og det er altså for alle, både drenge og piger.

I sommerferien har du masser af tid til at blive god til et computerspil. Et godt tip er at undersøge, hvilke computerspil, der bliver spillet til de store konkurrencer indenfor e-sport, så du kan koncentrere dig om at blive god til dem. Counter Strike er for eksempel et af de spil, der bliver konkurreret i på internationalt plan, og der finde både pige- og drengehold.

Hvis du gerne vil være udenfor og nyde solen imens, er det faktisk også muligt, da man kan få udendørs spillestationer.

MestLæste