bor langt fra bff
Mit liv

10 ting, du kender, hvis du bor langt fra din BFF

Af Louise Wethke Buch 31. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man kan sagtens være bedste veninder, selv om man bor langt væk fra hinanden! Du og din BFF kan helt sikkert genkende flere af disse ting!

I har den vildeste Snapstreak ever:

...Især, fordi I løser hinandens tøjkriser over Snapchat om morgenen:

via GIPHY

Hun er den eneste, du sender virkelig grimme selfies til:

Læs også: Sådan holder du kontakten med din veninde

Når noget minder om din BFF, skynder du dig at skrive det til hende:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

via GIPHY

Hun er den eneste, du kan holde ud at Facetime med i timevis:

Hun får de vildeste krammere, når I endelig ser hinanden:

Læs også: Hvad er en god veninde?

Du savner hende hele tiden, selv om I snakker sammen konstant:

INGEN andre forstår, hvordan man kan være veninder, selv om man ikke kan ses:

...Men det gør I, for hun er den, du kan fortælle ALT til:

Du kan ikke forklare jeres humor til andre, for det er kun jer, der forstår den:

Tag testen: Hvilket kendis-venindepar er I?

Selv om du bor langt fra din BFF, er der 10 ting, kun din BFF forstår:

10tingkundinBFFforstår

Det er kun din BFF, der ved, hvad der skal gøres, når du har en mega-tøjkrise inden din første date med dit crush. Hun tager med det samme hjem til dig og hjælper dig med at rode dit skab igennem, og ellers er hun altid klar til at låne dig noget af sit allerflotteste tøj!
Hun er den eneste, der forstår, hvordan man bedst får dig til at grine. Hun ved lige, hvor hun skal kilde dig, og hun ved, at du er flad af grin, hver gang i ser ”Try not to laugh!”-videoen på YouTube – den er jo så grineren!
Din BFF forstår at holde på dine hemmeligheder. Du kan stole 100 procent på hende, og du ved med sikkerhed, at intet af det, du fortæller hende, bliver sagt videre til andre. Hun er for eksempel den eneste, der ved, at du kyssede med ham den lækre til festen i fredags – shh!
Din bedste veninde forstår uden tvivl, hvorfor hver eneste besked, du sender til dit crush, absolut skal gennemgås ned til mindste detalje. Tegnsætning, emojis og forkortelser er jo supervigtige!
Hun forstår dine interne jokes, som hun altid griner af, og hun forstår din underlige humor, uden du behøver at forklare hende, hvad det går ud på.
Din BFF er den eneste, der forstår, hvad der skal ske, når du sætter din yndlingssang med One Direction på. Så er det tid til at skråle med og vise jeres fedeste danse-moves frem - ”That’s what makes you beautiful”!
Hun er den eneste, der forstår, hvordan du skal trøstes. Hvis du har haft en virkelig nederen dag, er hun den, du kan ringe til og tale med hele natten. Hvis du har hjertesorg, er hun den, der tager hjem til dig med slik, Ben & Jerry’s og tudefilm. Din BFF er der altid for dig!
Din bedste veninde forstår helt sikkert, hvor vigtigt det er, at hun liker ALT det, du lægger ud på både Instagram, Facebook og Twitter inden for få minutter, og hun får næsten altid ’first like’. Det er jo superfedt at have en trofast ”liker”!
Hun forstår dine tanker, og hun kan faktisk regne ud, hvad du tænker, før du har sagt det højt. Når I møder nogle drenge i kantinen på skolen, opdager hun altid, hvis du synes, at en fyr er lidt cute. Og når du synes, at en situation er mega-akavet, opdager hun det altid, før du har sagt noget højt. Det er bare umuligt at holde noget skjult for din BFF!
Hun forstår, når dine forældre gør nogle vildt pinlige ting. For eksempel når hun er på besøg hos dig, og de stiller hende en milliard spørgsmål i håb om, at hun fortæller alle dine hemmeligheder. Det kan de godt glemme alt om!

MestLæste