nytårsforsæt 2017
Mit liv

10 gode nytårsforsætter til 2017

Af Line Sølvhøj Jensen og Oliver Kokholm Ungermann 19. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et godt nytårsforsæt til 2017? Bliv inspireret af de her 10 seje forslag!

Har du brug for en frisk start, eller trænger du bare til at hive dig selv lidt i ørene på nogle punkter? Nytåret er lige rundt om hjørnet, og du får derfor ikke en bedre anledning til at give dig selv et løfte!

Tag testen: Hvad skal dit nytårsforsæt være?

Få inspiration til, hvilke nytårsforsætter du kan lave til 2017 herunder.

10godenytårsforsætter

Sådan overholder du det: Lav en regel, der hedder, at du skal rydde op hver aften, inden du går i seng. Så undgår du, at bunkerne med tøj og alt andet rod bliver uoverskuelige, og dit værelse bliver fint hver dag.
Sådan overholder du det: Planlæg, hvornår du laver lektier. Skriv ind i din kalender, at du skal lave lektier mellem klokken 18 og 20. Når det står i din kalender, så er det lettere at overholde. Du kan også aftale med din veninde, at I laver dem sammen. Så bliver det ikke så kedeligt at lave lektier
Sådan overholder du det: Tænk på, hvis det var dig, der blev bagtalt, og hvor forfærdeligt det må være for den, det går ud over. Og hvorfor skal du egentlig gøre det? Når du tænker sådan, så får du helt sikkert ikke lyst til at bagtale nogen mere!
Sådan overholder du det: Ha’ altid frugt med i din taske, og sørg for både at spise morgenmad, frokost og aftensmad. Når du overholder de tre store måltider, så bliver du nemlig ikke så sliksulten.
Sådan holder du det: Hver gang du lover noget, så tænk over, om du kan holde det. Det er bedre at indrømme, hvis ikke du kan holde det, og så sige med det samme: »Ej, jeg tør ikke love, jeg gør det, men jeg skal nok prøve«.
Sådan overholder du det: Lav en fast aftale med dem om, at du for eksempel besøger dem hver anden søndag. Når du har en fast aftale, så glemmer du ikke at se dem. Og de vil elske, at du kommer og besøger dem tit.
Sådan overholder du det: Når du vågner, så tænk på alle de ting, der vil ske i løbet af dagen, som du glæder dig til. Og når du går i seng, så tænk på alt det gode, der skete i løbet af dagen. På den måde får du vendt dine tanker til en masse positivt.
Sådan overholder du det: Gør det til en vane at tage cyklen, hver gang du skal nogen steder hen. Og husk, at når du tager trapperne, går en tur eller danser, så er det også motion! Hvad med at skifte caféturen med veninden ud med en tur i svømmehallen?
Sådan overholder du det: Tænk på, hvor lidt der skal til for at gøre andre glade. Og det føles også rigtig rart at gøre noget godt for andre. Husk at en god gerning sagtens bare kan være at hjælpe en gammel dame over vejen, handle ind for din mor eller hjælpe din lillebror med lektierne.
Sådan overholder du det: Når du får lyst til at købe noget, så tænk over, om det virkelig er noget, du mangler. Du kan eventuelt få lavet en opsparingskonto i banken, så du kan sætte penge ind, når du får løn eller lommepenge. Det er ikke så nemt at bruge pengene, når du først skal ind i banken og hæve dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.