Mit liv

10 Galentines Day-ideer: Sådan forkæler du din BFF

Af Amanda Elena Cibotaru Justesen 9. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Valentinsdag er lige om hjørnet, og selvom du ikke har en kæreste, kan du bruge netop denne dag som undskyldning til at forkæle din BFF lidt – og i stedet fejre 'Galentines Day'.

Valentinsdag er en stor mærkedag i USA, og selvom vi i Danmark ikke bruger store lyserøde balloner og kæmpe bamser til at markere dagen, som amerikanerne gør det, kan man alligevel godt udnytte dagen til at vise sine nærmeste lidt ekstra omsorg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Måske har du ikke en kæreste, du kan forkæle eller modtage blomster og chokolade fra på denne dag, men udnyt at det er den 14. februar og vis din BFF, at du holder af hende.

…Og det behøver altså ikke at være dyrt. Du kan for eksempel forkæle din BFF med en manicure. Køb for eksempel et neglelak-sæt fra Essie og tilbyd at lave en manicure på din veninde, eller find en t-shirt med din BFFs yndlingsband/sanger på. Er din veninde helt vild med Ariana Grande kan du få hende sig til at føle sig ekstra værdsat, når du dukker op med Ariana Grande-merch til hende.

Vi hos Vi Unge har samlet ti gaver, du kan give din BFF for at få hende til at føle sig ekstra værdsat, præcis som de har fået dig til at føle, når de har været der igennem tykt og tyndt. Se med i galleriet her.

Galentinesday-10gavertildinBFF

Ariana Grande t-shirt, Gaffashop, 150 kr. Køb HER.
’Bridgerton’-bog, Julia Quinn hos Saxo, 110 kr.Køb HER.
Gaveæske neglelak, Essie hos Matas, 140 kr.
Taknemlighedskort, Whole Woman, 375 kr. Køb HER.
Natursten m. duftolie, Bahne, 169,95 kr. Køb HER.
Parfume, Zarkoperfume hos Boozt.com, 250 kr. Køb HER.
Perlesæt, Panduro hobby, 250 kr. Køb HER.
Solbriller, A. Kjærbede, 199 kr.
Vedhæng, Julie Sandlau, 475 kr.
Bogstavøreringe, Pico, 100 kr. Køb HER.

Psst… hvis du ikke har råd til at købe en gave til din BFF, men stadig ønsker at gøre personen glad, kan du bage lækre cookies, som I kan dele. Se en opskrift her.