milo kinnock
Identitet

Milo Kinnock vinder unge-prisen til ELLE Awards: "Det handler om at finde fællesskaber, hvor man kan være sig selv”

Af redaktionen 26. september 2023
Foto: Mads Cristensen
Milo har inviteret danskerne ind i sit inderste sind, og er blevet en vigtig stemme i kønsidentitetsdebatten. Derfor vandt han årets unge-pris til ELLE Awards.

Årets unge-pris gives i samarbejde med Vi Unge til en eller flere unge, der har gjort sig bemærket ved at have en fremtidsorienteret agenda, særlige initiativer for unge eller projekter, der bestræber sig på at gøre verden til et bedre sted for den kommende generation.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Milo Kinnock vandt i år prisen, efter at han kom på alles læber, da han inviterede os alle med ind i sit inderste sind i podcastserien ’Han/Ham/Milo’ og dokumentarserien ’Mere Milo’.

Sammen med sin familie og venner fortalte han og de ærligt om, hvordan det er at være mor, søster og ven til Milo i en tid, hvor han gennemgår en stor udvikling for at blive sig selv. Siden er Milo Kinnock blevet en vigtig stemme i kønsidentitetsdebatten.

Natasha Høyer, Jonas Risvig og Maria Jarjis og Milo Kinnock var nomineret til årets unge-pris.

Hør Milos takketale, da han fik overrakt prisen:

@viunge Milo Kinnock har vundet årets unge-pris til ELLE Awards ⭐️ Prisen, som gives i samarbejde med Vi Unge, gik til Milo, da han er en vigtig stemme i kønsidentitetsdebatten 🏳️‍🌈 Milo inviterede danskerne ind i sit liv i dokumentaren “Mere Milo”. #elleawards2023 #kønsidentitet #vigtigtbudskab #ungdom ♬ [Without rhythm] Nosu which imaged early summer-summer - MATSU